(Video) Heliza Helmi Kongsi Video Berpαkaian Sedondon, Sekαli Lain Pula Yang Nεtizen Perαsan

Penyanyi dan akti’vis keman’usiaan Heliza Helmi telah mengej’utkan ramai apabila mendirikan rumah tangga pada tanggal 1 Januari lalu dengan seorang jutawan bergelar Datuk. 

Berita tersebut disambut baik oleh para peminat Heliza meskipun mengakui masih tidak percaya dengan berita tersebut dimana Heliza tidak menghebohkan kepada sesiapa sebelum ini. 

Suaminya Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman, 39 merupakan seorang pengasas dan Presiden AUF MBZ Concortium dimana syarikat yang menawarkan perkhidmatan pelaburan kewangan. 

Selepas mendirikan rumah tangga, Datuk Mahadi sering berkongsi foto-foto bersama isterinya dengan memakai pakaian sedondon dengan kapsyen-kapsyen manis buat isteri tercinta. 

Terbaharu, pasangan Heliza dan Datuk Mahadi berkongsi video mereka berdua menggayakan busana sedondon berwarna merah jambu. 

Apa yang ,mencu’ri perhatian warganet adalah kelihatannya Heliza seperti sudah berbadan dua dan ini nyata menggembirakan mereka. 

Walau bagaimanapun masih belum ada kenyataan rasmi daripada pasangan Heliza dan Datuk Mahadi mengesahkan perkara tersebut. 

Untuk makluman, Heliza dan Datuk Mahadi mendirikan rumah tangga pada 1 Januari 2022 di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, kdnews

[2] Gambar, nurhelizahelmi

Leave a Reply

Your email address will not be published.