“Bila tengok Bilal…” Ramai Tertαnya-Tαnya Apa Yang Neelofa Tµnjuk Kat Scha Alyahya

Baru-baru ini dua selebriti wanita popular Scha Alyahya dan Neelofa bertemu di Pavilion, Kuala Lumpur bagi memenuhi undangan ke majlis rumah fesyen terkenal. 

Tidak melep’askan peluang, Scha berkongsi interaksinya bersama usahawan terkenal itu ke Insta Story miliknya. 

Apa yang mencu’ri perhatian warganet adalah dimana Scha seperti melihat sesuatu melalui telefon Neelofa berserta kapsyen seakan-akan Neelofa menunjukkan foto anaknya iaitu Muhammad Bilal. 

“Bila tengok Bilal,” kapsyen ringkas pelakon dan pengacara itu di Insta Story miliknya. 

Dapat dilihat keteru’jaan Scha ketika melihat sesuatu pada telefon bimbit Neelofa berkemungkinan wajah Bilal yang kini berusia 3 bulan yang menjadi topik perbualan mereka berdua. 

Sebelum ini, Neelofa dan suami yang juga merupakan pendakwah bebas Harris Ismail, PU Riz menyatakan pendirian mereka berkenaan untuk tidak menunjukkan wajah anak mereka, Bilal kepada tatapan umum. 

Pendirian mereka bersebab untuk melindungi anak mereka daripada terkena sebarang peny’akit yang boleh memuda’ratkan kesih’atan anak mereka berdua.

Untuk makluman, Neelofa dan Harris mendirikan rumah tangga pada Mac tahun lepas dan dikurniakan cahaya mata lelaki pada penghujung Januari lalu. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, mediahiburan

[2] Gambar utama, remaja, 

[3] Gambar lain, beautyhijab91

Leave a Reply

Your email address will not be published.