“Jutaan terima kasih kepada semua…” Sheera Iskandar Selamat Bersαlin, Dedαh Jαntina Bayi

Pada Ahad lalu, pukul 7.31 malam, pelakon Sheera Iskandar selamat melahirkan bayi perempuan pertama di sebuah pusat peru’batan di Kuala Lumpur. 

Berita gembira itu dikongsi oleh Sheera sendiri dan suaminya, Mohd Halim Abdul Gani ke laman Instagram milik mereka berdua. 

“Bismillahirahmanirrahim. Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi segala puji bagi Allah yang maha Esa. Isteri saya Sheera selamat melahirkan puteri kami pada 22 Mei 2022 jam 7.31 malam,” tulis suami Sheera. 

 

Selain itu, Halim juga berterima kasih kepada mereka yang mendoakan urusan isterinya serta berterima kasih kepada mereka yang menguruskan hal bersalin isteri tercintanya. 

“Jutaan terima kasih kepada semua atas doa dan ucapan. Terima kasih juga biat para petugas PPUKM, Doktor2 dan nurse2 yang telah menjaga dengan baik anak dan isteri saya yang tercinta.  

“Saya amat menghargainya. Hanya Allah swt sahaja yang dapat membalasnya Amin Amin Ya Rabbal Alamin. 

Terdahulu, Sheera hanya memaklumkan berita kehamilan sulungnya ketika kandungan memasuki trimester ketiga. 

Dalam pada itu juga, Sheera atau nama penuhnya Tengku Shaheera Ilani Tengku Iskandar Putra memuat naik foto terlibat dengan penggambaran drama Gerak Khas Under’cover ketika awal kehamilan. 

Untuk makluman, Sheera sudah pernah berkahwin dengan Abdullah Harun, namun berce’rai pada penghujung 2018 dan kemudiannya berkahwin kali kedua dengan Halim pada 3 Mei 2021. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, mstar

[2] Gambar, sheeraiskandar

Leave a Reply

Your email address will not be published.