(Video) “Dia yang bersin, orang lain di shµshkan…” Gelagat Anak Hanis Zalikha Semasa Sambut ‘Birthday’ Cµit Perhatian Ramai

Pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha acap kali mendapat perhatian warganet kerana berpeluang menerima pelawaan ahli perniagaan terkenal iaitu Tan Sri Vincent tan. 

Ramai menganggap pasangan ini bertuah apabila berpeluang menaiki kapal pelayaran mewah serta menaiki jet peribadi Tan Sri Vincent. 

Pasangan ini mempunyai dua orang anak iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah yang mencu’ri tumpuan ramai dengan kecomelan serta telatah mereka. 

Setiap kali ibu bapa mereka berkongsi perihal mereka di laman Instagram, pasti akan menjadi tumpuan ramai. 

Terbaharu, perkongsian melalui Instagram anak sulung Hairul dan Hanis berkenaan sambutan hari lahir anaknya sekali lagi mencu’ri tumpuan ramai. 

Kedua pasangan ini ingin membuat keju’tan hari lahir kepada anak lelaki mereka yang kini berusia enam tahun. 

Apa yang menariknya, Alisa yang bersem’bunyi dalam bilik bersama ayahnya sambil memberi isyarat untuk tidak berbuat bis!ng. 

Kemudian, Alisa tanpa sengaja terbersin, namun tindakannya selepas itu mencuit hati apabila dia sendiri yang memberi isyarat tersebut meminta ayahnya tidak berbuat bis!ing. 

Perkongsian tersebut mendapat sehingga 60 ribu tanda suka dengan pelbagai komen yang ditinggalkan. 

“Die yg bersin die suruh org shhhh pulak ”

“Lepas cakap mummy tak ma’rah terus happy!!!! Hahahahahahahaha comel je”

“Baiknya yusof. Dia ingt mummy ma’rah dia tp once dah tau its just a surprise trus air muka dia berubah ceria. MasyaAllah anak yg baik. Happiest birthday boy. Smga mmbsr sbg anak soleh penyejuk mata hati mummy ddy”

“Dah bertakung mata tu nak se’dih ke nak happy ke ..heheh…Happy Befday Yusuf”

“Happy bday yusuf…. May your life journey full with success and grace from Allah.. Aamiin…”

“Dia bersin dia shush! Hahshshehee”

Untuk makluman, Hairul dan Hanis telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Yusf Iskandar dan Alisa Aisyah. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar dan video, theyusufiskandar

Leave a Reply

Your email address will not be published.