(Video) “Haha, cute je Chemad merαjuk…” Gelagat Manja Anak Sulung Farid Kamil Cuit Hαti Ramai

Anak sulung kepada pasangan pelakon Farid Kamil dan Diana Daniele merupakan seorang yang aktif dalam bersukan. 

Antara aktiviti sukan yang diikutinya adalah bola sepak dan sukan permotoran meskipun umur baru berusia 9 tahun. 

Meskipun Muhammad atau mesra dipanggil Chemad merupakan anak sulung dan abang kepada Aurora, sikap manja apabila bersama ayahnya akan terserlah juga. 

Hal ini dapat dilihat melalui perkongsian video di laman Instagram Farid Kamil, dimana anaknya seakan – akan sedang mera’juk dengan ayahnya. 

“Manja ni anak sulung @chemad7,” kapsyen Farid Kamil. 

menerusi perbualan antara mereka dan dirakam oleh Diana, anaknya seakan kena pak’sa untuk menjadi ‘best buddy’ ayahnya.

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata warganet terhibur dengan dengan telatah Chemad yang mera’juk dengan ayahnya. 

“Besar dah abang. semoga jadi anak yang soleh dan boleh sparring dengan babah dah.” 

“Mcm ank i buat apa pun nmpk mcm kena force.” 

“Cute ler chemad ni..merajok minta dad pujok la tu” 

“Babah ponnn mengusik” 

“Die nak jadi lead rem’pit the movie tu, daddy plak tak pencen lagi mane leh la’wan big boss” 

“Hahahah cute jee mera’juk eh chemad” 

Untuk makluman, Farid Kamil dan Diana Daniele mendirikan rumah tangga pada tahun 2012 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Muhammad dan Aurora. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar dan video, faridkamilz

Leave a Reply

Your email address will not be published.