“Baby Amir ikut muka Mira, dαgu runcing…” Netizen Terujα Lihat Wajah Anαk Mira Filzah

Bagi seorang yang baru bergelar bapa, sambutan hari bapa sedunia menjadi pengalaman pertama mereka yang disambut bersama keluarga. 

Sambutan hari bapa merupakan salah satu cara untuk kita menghargai perngorbanan seorang bapa dalam membesarkan anak – anak. 

Hal ini sama dengan pasangan muda yang baru menimang cahaya mata pada bulan April lalu iaitu Mira Filzah dan Wan Emir. 

 

Mira berkongsi sambutan hari bapa bersama suami dan anaknya, Wan Khair Amir ke laman Instagram sebagai momen terindah mereka. 

Jelas Mira meskipun pa’yah tetap usahakan untuk bergambar lengkap satu keluarga memandangkan kini keluarga kecilnya sudah bertambah ahli baharu. 

“Strug’gle is real. Tang’kap gambar pun guna timer camera depan je. So’rry Amir, tahu awak dah mengantuk.  

 

“Tapi kan Father’s Day, tak kan gambar berdua je. Mesti lah bertiga. Sowieeee @wankhairamir macam kena pak’sa pula bergambar ya,” kapsyennya. 

Dalam pada itu, suaminya juga berkongsi beberapa keping foto beserta kapsyen lua’han hatinya bergelar seorang ayah. 

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata warganet bersetuju dengan Mira dimana situasi su’lit dialami ketika hendak bergambar bersama bayi. 

Selain itu, mereka berteka – teki wajah anak mereka memiliki iras ibu atau ayahnya. 

“Mummy pak’sa amir bergambar!  shiann diaa hahah btw comeyy laaa gambar no 3 tu” 

“Kita syak Amir ikut muka mama, kan kan “ 

“Hahaha ke’sian kepala Amir, no wo’rries next year insyaAllah ada proper photos” 

“Study ootd ckit2 yew Amir hiihii… Papa awk dlu pun bljr ckit2 now dah pandai expresion dah eh Happy Father day Emir” 

“Ni mesti ikut muka mama dia ni, dr tepi mcm mira filzah junior heheh” 

“Hee. Simptom mak mak mmg cmtu. Baru tahu rasaa kann strug’gle tu mcm manaa, btw enjoy the journey. Huaaaa. More to gooo” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, beritakopak

[2] Gambar, mfmirafilzah, wanemirastar

Leave a Reply

Your email address will not be published.