(Video) “Kalau betul akak tomyam ni, mesti ramai beratur…” Gelαgαt Aaisyah Sekali Lagi Tαrik Perhatian Ramai

Model, pengacara dan pelakon terkenal, Che Ta atau nama sebenarnya Rozita binti Abu Bakar merupakan nama tidak a’sing lagi dalam dunia hiburan.

Meskipun usia sudah mencecah 50an, Che Ta dilihat masih tetap cantik jelita seperti tidak dima’mah usia.

Selepas berkahwin pada tahun 2013 dengan pelakon Zain Saidin, dia dikurniakan puteri sulongnya yang bernama Aaisyah Dhia Rania pada tahun berikutnya.

Menwarisi kejelitaan Che Ta, Aaisyah sering kali menjadi bualan ramai sehingga mempunyai pengikut yang tersendiri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

Dan meskipun baru berusia 8 tahun, Aisyah seolah sudah pandai bergaya dan sudah menjadi model cilik untuk beberapa jenama popular.

Terbaru, Aaisyah sekali lagi berjaya menarik perhatian ramai apabila Che Ta berkongsi gelagat Aaisyah memakai tudung seperti gaya pekerja wanita di kedai makan tomyam.

Kata Che Ta, Aaisyah memakai sendiri tudung itu tanpa memerlukan bantuan sesiapa pun.

Malah, Aaisyah juga tidak suka jika sesiapa menyentuhnya itu dan sekiranya ada orang menyentuh, anak perempuannya itu akan mera’juk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

Tinjauan di ruangan komen mendapati, rata-rata warganet memuji kecantikan Aaisyah yang menwarisi kejelitaan ibunya.

“Tengok muka aaisyah macam muka budak berlakon cerita bajrangi bhaijaan pulak”

“Amboi tingginyaaa sanggui dia hampa”

“Aaisyah tudung mcmtu pun cantik kalau kami mcm makcik kantin sekolah.”

“Awat aisyah tahan gelak tu…tak reti on set sungguh la hang aisyah..mak hang tengah beria tu ngaji tuh”

Sumber:

[1] Rujukan, Instagram Che Ta

[2] Gambar utama, Rotikaya dan Instagram Che Ta

Leave a Reply

Your email address will not be published.