(Video) “Mengulit2 Sumayyah…” Anak Kedua Puteri Sarah Liyana Tαrik Perhatian Ramai

Sejak kebelakangan ini, kisah mas4lah rumah tangga antara Puteri Sarah Liyana dan Syamsul Yusof sedang hang4t diperkatakan. 

Puteri Sarah yang membuat pended4han mengenai kem3lut rumah tangganya selepas empat tahun menanggung d3rita akibat daripada orang ketiga. 

Kini Puteri Sarah bangkit mencari kebahagiaan sendiri bersama anak – anak sebagai pemb4kar semangat untuk Puteri Sarah keluar daripada kekusut4n hidup. 

Terbaharu, perkongsian Puteri Sarah mencu’ri tumpuan ramai dimana dia sedang bersama dua anaknya iaitu Syaikul Islam dan Sumayyah. 

“Pemb4kar semangatku. ‘Hidup itu menye’dihkan, jika kamu fokus pada kese’dihan. Dan hidup sangat mengghai’rahkan jika kamu fokus pada aliran semangat kehidupan,” kapsyen Puteri Sarah. 

Dalam pada itu, ada juga wargamaya yang memuji kecantikan anak kedua Puteri Sarah iaitu Sumayyah yang mempunyai sepasang mata yang cantik. 

Meninjau ke ruangan komen, rata –rata warganet memberi kata – kata semangat kepadanya untuk terus berju4ng mencari kebahagiaan. 

“Yg sorg muka mcm ayh dia yg sorg mcm sarah.. allah itu maha adil” 

“Mengulit2 sumayyah tu. Suka tgk mata dia” 

“Semoga ikatan terus kekal sampai ke jannah.. semoga Allah swt kembalikan kebahagian rumah tangga sarah sekeluarga. inshaAllah Aamiin2 .. comel sungguh ank2” 

“Saya doakan semoga Allah gerakkan hati abang syamsul untuk pulang semula ke pangkuan isteri dan anak anak. Aminn” 

“MasyaAllah.. Cantik2 ciptaanNya.. Semoga sentiasa dlm lindunganNya. Aamiin” 

“Sumayyah muka copy paste sangat” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar dan video, puterisarahliyana

Leave a Reply

Your email address will not be published.