(Video) “Soalan paling famous sejak baby K keluar…” Isteri Syahmi Sazli Dedαh Bila Wajah Anaknya Bakal Ditunjukkan

Pengarah filem dan Youtuber terkenal, Syahmi Sazli baru- baru ini berkongsi berita gembira apabila dia memaklumkan isterinya, Anissa Faizul sela’mat mela’hirkan cahaya mata kedua.

Perkara itu dikongsi di laman sosial Instagram dan Facebook rasminya, dengan memuatnaik sekeping gambar dia bersama bayi lelaki, didalam sebuah w@d hospi’tal.

Perkongsiannya dengan kapsyen yang ‘simple’ seperti ‘Selamat datang ke dunia, anak keduaku, Khabib Umar‘ dihu’jani dengan ucapan tahniah daripada para peminatnya.

Selain itu, isterinya juga berkongsi berita gembira itu di laman InstaStorynya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syahmi Sazli (@syahmisazli)

Untuk pengetahuan umum, Syahmi mendirikan rumahtangga bersama Anissa pada 23 Februari 2018 dan selepas itu, mereka dikurniakan seorang puteri sulong, yang bernama Ainul Mardhiah.

Anaknya itu kini berusia 3 tahun dan dengan kehadiran seorang putera lelaki dalam keluarga mereka, inshAllah ia bakal menceriakan lagi suasana keluarga Syahmi.

Terbaru, Anissa berkongsi satu video di laman Tiktok rasminya, yang mana dia menjawab beberapa soalan ‘famous’ diutarakan.

Kredit: sinarviral.kini.blog

Menerusi video itu, Anissa juga mende’dahkan bila wajah anaknya bakal ditunjukkan kepada orang ramai.

“Soalan paling famous sejak baby K keluar… Berapa berat baby K? 3.4 kg (secara normal)”

“Baby K ikut muka siapa? Semestinya ibu/bapa. Tak baba, tak ibu. Antara dua tu je.”

“Bila nak tunjuk muka baby K? InshaAllah soon.. Tunggu baby K ma’tang sikit okay?”

Manakala, tinjauan di ruangan komen mendapati, pelbagai pendapat disuarakan oleh para peminat.

“Nampak macam muka kakak ainul confirm muka baba ni”

“Step first nampak dah muka dia macam muka ainul, bibir syahmi”

“Mulut sama macam Ainul tengok aritu..mesti muka Syahmi ni”

“Nmpak dah macam ainul versi lelaki.so more kepada muka pak dia. Alhamdulillah sihat molek”

“Tengok mulut pon dah tau ikut muka ayah ni. Hhhhahaha. Comel Tahniah nisa!”

“Bagi la skit sore..ainul copy muka baba dio doh baby k muka ibu dio pulak..adil..”

“Tahniah nisa..dapat sepasang dah dia…doakan saya juga ya..bulan 10 ni due..doakan dapat baby boy jugak”

Sumber:

[1] Rujukan, Tiktok @anissafaizul_

[2] Gambar utama, mStar, Instagram Syahmi Sazli dan Tiktok @anissafaizul_

Leave a Reply

Your email address will not be published.