(Video) “Zuwa pun boleh laaa…” Gelagat Fatima Panggil Ibunya, Fazura Undαng Tawa Ramai

Pasangan selebriti, Fattah Amin dan Nur Fazura merupakan antara pasangan yang sama cantik sama padan.

Dengan kehadiran cahaya mata pertama mereka, Nur Fatima, rumahtangga pasangan ini semakin ceria dan bahagia.

Kata Fazura lagi, tiada kata-kata yang dapat mengambarkan kebahagian mereka berdua tapi rasa syukur atas segala kurniaan atas kehadiran Fatima

“Tidak dinafikan, pengalaman kali pertama menjadi ibu sangat menca’bar. Ini kerana banyak perkara yang saya belum tahu terutama apabila anak menan’gis malam.”

“Ketika awal kelahiran, Fatima kerap bangun malam untuk menyusu.” luah Fazura selepas mela’hirkan Fatima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Untuk pengetahun umum, Fatima bakal memasuki 2 tahun pada 2 Oktober nanti.

Menerusi Tiktok rasmi Fazura, dia berkongsi perkembangan terbaru, yang memaparkan gelagat Fatima ketika ditanya nama, bapa dan ibunya.

“What is your name?” soal Fazura

“Immah” jawab Fatima.

Kredit: tempoyak.net

“Who is your daddy?” soal Fazura.

“Fattah” jawab Fatima.

“Who is mummy?” soal Fazura.

“Zuwa” jawab Fatima.

“Cepatnya besar anak mommy and daddy ni. Lagi 4 bulan masuk 2 tahun dah..” kapsyen video itu.

Manakala, tinjauan di ruangan komen mendapati, pelbagai komen ditinggalkan oleh netizen.

“Tiba tiba teringat dialog.. Whos your papa.. Whos your papa.”

“Tak pernah2 aku awal kat post fazura ni. by the way cutenyaa fatimah”

“Fatima nk sebut patah aming tu..tapi mommy keep asking tak jadi jawab”

“Moga membesar dengan baik and sis berkekalan with hus”

“Saya keluar la’bour room bru dapat tahu yang anak kita sama tarikh lahir. bulan 10 ckup 2 tahun”

“Hahahhaha anak daddy betul ni , laju je sebut nama daddy eh”

Sumber:

[1] Rujukan, Tiktok @fazuraofficial

[2] Gambar utama, Media Puyu dan Tiktok @fazuraofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published.