(Video) “Jayden sape ajar jadi macam ni anak oi…” Gelagat Jebat Tαk Nαk Solαt Buat Ramai Terhibur

Anak kepada pelakon Sharnaaz Ahmad dan be’kas isterinya (Noor Nabila), Jebat Jayden kian menjadi sebutan ramai.

Meskipun masih kecil, tapi dia sudah mempunyai peminatnya yang tersendiri, dek kecomelan dan gelagat bersahajanya.

Jebat yang kini berusia 4 tahun sudah petah bercakap dan sering digelar ‘Fiderman’ oleh ibu bapanya serta para peminat juga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Nabila (@noornabila)

Terbaru, Jebat sekali menarik perhatian ramai apabila Ibunya berkongsi gelagatnya ‘p0nteng’ solat.

Menerusi video itu, kelihatan Jebat sedang solat di tepi atuknya yang sedang solat, tetapi dia perlahan-lahan mela’rikan diri.

Gelagatnya yang li@t solat itu membuatkan ramai terhibur.

“Jaydennn sape ajar jadi macam niiiii anak oiiiii” kapsyen video itu.

Meninjau ke ruangan komen mendapati, rata-rata netizen terhibur dengan gelagat ‘tαk nαk’ solat itu.

“Ngam dengan music backgroung tu..rambut ala2 tom cruise ye jebat”

“Part rambut kena usap tu dia mcm “eh pushing balik nanti kan’toi”

“Aku gak kalu tengok video jebat, mata ngantok pon celik luas semula. Pahtu scroll lagi video lain2..”

“Hahahahahahahahaha… Tlggg lahhhh nabila.. Buat 1 rancangan Jayden bersama bonda.. Post kt utube selalu… Terhiburrrr”

Sumber:

[1] Gambar utama, Koleksi Viral

[2] Gambar utama, Tiktok Noor Nabila dan Grid Hype

Leave a Reply

Your email address will not be published.