(Video) “Terima kasih jual murαh untuk semua saudara kita…” Ini Respons Fazura Selepas Terima Inai Dαri Che Ta

Pelakon cantik Rozita Che Wan atau mesra dipanggil Che Ta kini memulakan perniagaan inai dan sudah giat mempromosikan produk tersebut di laman sosial. 

Inai yang dijual oleh Che Ta dengan harga mampu milik disambut baik oleh rakan selebritinya, Fazura yang juga seorang usahawan. 

Fazura menyatakan terima kasih kepada Che Ta menerusi ruangan komen akaun Che Ta juga berterima kasih kepadanya kerana menjual dengan harga mampu milik. 

“Baru nak buka… terima kasih Che Ta ingat pada saya dan terima kasih jual murah untuk semua saudara kita,” tulis Fazura. 

Komen Fazura kemudiannya dibalas oleh Che Ta selain menerima lebih 1000 tanda suka daripada warganet. 

“Ya Allah! Thank you Faz, harap nya Faz pun sudi cuba inai Che Ta,” balas Che Ta kepada Fazura. 

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata wargamaya turut bersetuju dengan kedua – dua selebriti, selain menyatakan Fazura juga menjual tudung mampu milik. 

“Just like you sisss . Thank you jual tudung murah mampu milik” 

“Betul … harga mampu milik skrng org berkira2 utk berbelanja bkn semua mampu” 

“Serius bestttt.. puas hati pakai..harga mampu milikss️, baru smlm restock,stock dh su’sut” 

“Saya beli je inai semua org sbb saya suka support bangsa kita n dorang semua mencari rezeki yg halal.” 

“Tak pa sabaq na…rezeki tak pernah sa’lah alamat. Pas ni wat keluaq pulak bedak sejuk ka,rempah kari ka” 

“Kongsi rezeki.. mcm mn islam nk maju kalo asyik ada sangka bu’ruk ja.” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, gempak

[2] Gambar, rozitachewan1, missfazura

Leave a Reply

Your email address will not be published.