(Video) “Siapa yang mengorat dulu ye..” Gelagat Fazura Teringat ‘Memori Cinta’ Bersama Fattah Amin Tαrik Perhαtiαn Rαmαi

Sebelum ini, viral sebuah video yang memaparkan pelakon, Fattah Amin mende’dahkan bahawa dia merupakan sa’lah seorang peminat Fazura, iaitu isterinya sekarang.

Katanya lagi, dia tidak menyangka bahawa dia akan berjodohan dengan Fazura, malah dia bersyukur dengan takdir Allah SWT itu.

“Jujur, saya peminat Fazura gak dulu, saya kalau ikutkan memang…Yelah kita tak pernah terbayang kita jadi pelakon kan”

“Saya ingat lagi, first time saya jumpa Fazura dalam satu filem ni..saya extra..Then pastu, ditakdirkan Allah, jodoh sampai jodoh, berkahwin.” kongsi Fattah Amin dalam video itu.

Perkongsian itu menerima respons positif dalam kalangan netizen, malah ada netizen menyebut bahawa Fattah Amin itu ‘fanboy’ yang berjaya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Terbaru, satu lagi video di Tiktok viral apabila, ia memaparkan Fazura teringat memori cinta bersama suaminya dulu.

Video itu dikongsi oleh seorang pengguna Tiktok yang bernama @n4dia.hassan.

“Macam mana u ngorat i dulu yang..bukan i ngorat u kan”

“Nanti boleh lah kita keluar dating yang u bawa i keluar dating..i pakai tudung ni ‘Memori cinta’.. Hei dah sa’lah..tak boleh fokus” ujar Fazura dalam video itu.

“Faz teringat memori cinta macam mana Fattah Amin mengorat Faz dulu” tulis pengguna Tiktok dalam video itu.

Manakala, di ruangan komen pelbagai komen menarik ditinggalkan oleh warga maya.

“Tengah ka’cau awang kt sebelah masa ni design ni masih available dear”

“Cantiklah warna pink mesti ngurat Awang nie kan”

“Cantik k.my suka corak pun cantik Amboi ka’cau Awang…”

Sumber:

[1] Video, Tiktok @n4dia.hassan

[2] Gambar utama, Instagram Fazura dan Tiktok @n4dia.hassan

Leave a Reply

Your email address will not be published.