(Video) “Hαbislαh mommy kena berebút daddy dengan Fatima…” Fazura ‘Kαntoikαn’ Suami & Anak Dαting, Sekali Respon Fatima Buat Ramai Terhibur

Kata orang, cinta pertama anak perempuan adalah ayah mereka. Tidak semua tapi segelintir yang mempunyai hubungan baik dengan ayah mereka. 

Layanan istimewa yang diberikan oleh ayah terhadap anak perempuan terutama anak pertama amat berbeza berbanding anak lelaki.

 

Hal ini sama dengan perkongsian selebriti Nur Fazura mengenai telatah anak perempuan dengan suaminya, Fattah Amin. 

Menerusi perkongsianFazura yang kemudiannya dikongsi semula oleh seorang pengguna Instagram, dilihat Fazura sedang merakam suaminya sedang bersandar menonton televisyen bersama anak perempuan mereka, Nur Fatima. 

Kapsyen yang digunakan juga mencuit hati ramai dimana Fazura “Pada malam dimana saya tang’kap suami ada perempuan lain.” 

Tambah melucukan jawapan daripada Fatima yang mela’rang ibunya balik buat ramai berdekah. 

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur dengan gelagat Fatima yang mencuit hati. 

“Tak bolehhhh hahahahahaha comelnyaaaaa!!!! Sekejap je dah besar fatima yee” 

“Siyes la fazura ka’lah ngn dak kecik ni” 

“Fatima you power gi’la sampai fazura pun ka’lah” 

“Aku ulang banyak kali sebab nak dengar part “tak boleh” tu” 

“Ololo comel nya . anak sulung perempuan memang suka bermanja dengan ayah” 

“Adoi kak zuwa reda je la ada org ketiga hehe” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, malay.news, @fazuraofficial, missfazura

Video, @fazuraofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published.