(Video) Isteri ‘Kαntoi’ Beri Gift Pada Ryan Bakery, Reaksi Suami Cuit Hαti Ramai

Sekarang dunia penuh dengan teknologi yang pelbagai untuk kemudahan kita dengan pelbagai aplikasi sebagai hiburan. 

Aplikasi yang kian ramai digunakan termasuk selebriti adalah aplikasi TikTok dimana kita dapat berkongsi video pendek. 

Dalam pada itu juga, ‘influencer’ yang membuat ‘live’ dapat berinteraksi dengan para pengikut mereka selain menerima ‘gift’ daripada mereka yang menyertai ‘live’. 

Hal ini sama dengan perkongsian seorang wanita dimana dia memberi ‘gift’ kepada TikToker terkenal iaitu Ryan Bakery. 

Namun apa yang melucukan adalah dia menggunakan akaun suaminya tanpa pengetahuan suaminya. 

Setelah diso’al sia’sat oleh suaminya barulah dia men’gaku sambil tersipu ma’lu sambil mendapat ‘jelin’gan ta’jam’ daripada suaminya. 

Selain itu juga, dia menyatakan sanggup mendengar bebelan suaminya asalkan dapat memberi hadiah berupa coin kepada Ryan Bakery. 

“@ryanbakery akk redha kene bebel dgn suami, tp demi sokongan padu utk karya2 ryan akk redha,” tulisnya.

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur dengan gelagat wanita dan pasangannya. 

“Ckp kt suami pahale besar n rezeki akn bertambah2 lgi nnti….duit tuk ryan bine masjid” 

“Suami pon comel gak ma’rah nyaaa” 

“Hahahahahaah. made my day.. sor’ry kak.. sy tergelak.. dr part kan’toi, sampailah part ku men@angissss..” 

“Hahahaha klo suami saya pun bila kita buat mcm to dia ok kan je ckp sedekah kan trus cool hahahahahaha” 

“Tgok muka suami macam nak marah tapi kena sabar …yg isteri pulak dgn suara x bersa’lah mengaku beri gift kat ryanbakery” 

“Hahahahhaha ga’rang betol muka tu kak” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, shuibsepahtu, ryanfahmibakery

Video, @geehan09

Leave a Reply

Your email address will not be published.