“Kerja αmαl kami..” Jualan Baju Berjenama Mewαh Anak Anzalna Nasir Lαku Kerαs

Memiliki dua anak kecil yang sedang membesar sepastinya perlukan pakaian yang silih berganti seiring dengan tumbesaran mereka. 

Hal ini sama dengan kedua anak lelaki Anzalna Nasir iaitu Eidress dan Emirhan yang semakin tumbuh membesar dengan sihat. 

Namun begitu, Anzalna ada cara yang lebih baik untuk tidak membu’ang begitu sahaja pakaian terpakai anak – anaknya. 

Menerusi Instgaram anak lelaki sulungnya, Anzalna membuat jualan separuh harga atau lebih murah untuk mereka yang ingin membeli pakaian anaknya. 

Umum mengetahui pakaian anak – anak Anzalna merupakan pakaian berjenama mewah dan harganya juga sepastinya mahal, sepastinya harga po’tongan separuh akan menjadi rebu’tan ramai.

Menurutnya juga, hampir kesemua baju yang diiklankan sudah terjual dan hasil jualannya akan didermakan kepada mereka yang memerlukan. 

Dalam pada itu juga, dia turut berterima kasih kepada mereka yang membeli serta secara tidak langsung menjadi sa’lah seorang penderma. 

“Terima kasih di atas pembelian dan menjadi sebahagiaan daripada kerja amal kami. Semoga Allah SWT merahmati kita semua.”kata Anzalna.

Selain itu juga, Anzalna juga menjual pakaian anak lelaki keduanya Emirhan yang kini mencecah usia 3 bulan dan anak seusia ini cepat membesar.

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, majalahpama

[2] Gambar, anzalnanasir88, missmynah

Leave a Reply

Your email address will not be published.