(Video) “Ladyboss dah tak tαhαn tuu..” Neelofa Menαngis Semasa Sesi Pertemuan Bersama Ejen Nunha, Buat Ramai Ikut Sebαk

Nama neelofa sudah tidak asing lagi di kalangan rakyat malaysia. Bukan saja terkenal dalam industri hiburan, Neelofa juga terkenal sebagai salah seorang usahawan yang berjaya. Terbaru, Neelofa baru saja mengeluarkan inai yang diberikan nama innai Nunha yang telah mendapat pelbagai rekasi dari kalangan warganet.

Terdahulu, innai Nunha yang dikeluarkan Neelofa itu telah mendapat pelbagai keca’man dan kriti’kan dari warganet yang memperti’kai inai terbabit berwarna hitam seakan-akan le’bam seolah-olah terke’pit pintu dan tidak merah seperti inai lain.

Bukan setakat itu sahaja, Neelofa turut menerima keca’man hebat dari pihak ejen dan stokis produk inai keluarannya kerana telah mnjual produknya sendiri di dalam Shopee. Kebanyakan yang tidak berpuas hati kerana ia dikatakan akan mengang’gu hasil jualan mereka.

Terbaru pula, Neelofa dilihat mengadakan sesi pertemuan bersama ejen dan ‘reseller’ mungkin bagi menaikkan semangat mereka, dan seterusnya mendengar pendapat dan maklum balas dari mereka secara langsung.

Namun, apa yang menge’jutkan semasa pertemuan mereka ialah, Neelofa dilihat se’bak dan menangis semasa memberikan ucapan.

“Ladyboss dah tak tahan dah tu, kami janji sama-sama kita akan usaha untuk Nunha okay, InsyaAllah”

Melihat Neelofa mena’ngis se’bak, ramai yang turut bersim’pati dengannya yang selalu dike’cam dalam apa sahaja perkara yang dilakukannya.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet menyokong Neelofa dan memberikan pandangan positif terhadap innai Nunha miliknya itu.

lofa kene belajar rendah diri dan tak e’go. in shaa Allah nanti lg ramai org suka tgk dia

Sebelum dia jual dan dia pakai si’buk memasing nk inai cam dia pakai..bila dia dh jual mcm2 plk org ku’tuk.. apa yg org nak pun xtau.

saya suka jee pakai inai NUNHA..ape Pon cemu’han…jangan nampak bu’ruk org .Kita belom tentu sempurna ..

ya Allah lofa . tabah kan diri . walau ramai menge’ji mu , masih ramai yg berada dibelkgmu . Allah ade lofa . Allah uji sbb syurgaNya mahal

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Instagram Neelofa & Tiktok partner.nunha

Leave a Reply

Your email address will not be published.