(Video) Gelagat Anak Ryzal Ibrahim Makan Sambil Nαngis Cuit Hati Ramai “Perempuan, menαngis pun makan on”

Kerenah anak – anak kecil memang tidak terdu’ga oleh para ibu bapa dan sepastinya ada sahaja tingkah mereka yang tidak dijangka sehari – hari. 

Setiap hari merupakan caba’ran baru bagi ibu bapa yang memiliki anak kecil yang sedang membesar seperti cara makan mereka serta bermain. 

Anak kepada pasangan personaliti media dan juga Youtuber terkenal dengan DurianKimchi, Ryzal dan Maryam iaitu Rina sering menjadi tumpuan ramai. 

Setiap kali pasangan ini berkongsi berkenaan anak mereka yang kini berusia 10 bulan ke laman media sosial, ramai yang akan memberi respon positif. 

Maryam sering kali berkongsi video berkenaan anaknya sedang makan pelbagai jenis makanan untuk memperkenalkan anaknya dengan perisa baru. 

Perkongsian terbaru menerusi Instagram DurianKimchiJunior dapat dilihat Rina sedang makan buah Blueberry. 

Rina yang dilihat baru selesai menan’gis tidak banyak kerenah apabila melihat makanan di hadapannya dan makan dengan berselera sekali.

Hal ini membuatkan warganet turut terhibur dengan gelagat Rina yang pan’tang nampak makanan meskipun dalam keadaan mood se’dih. 

“Perempuan..menan’gis pon makan ON” 

“Makan pun sambil menitis air mata” 

“Menan’gis lapar tengah malm ke” 

“Rina ni comel lah ..bila makan lagi comel..ge’ram jugak tgk mulut dia kunyah. Makan” 

“Aku rasa rina ni mmg suka makan laa…ralit tgk dia menikmati apa2 je .. ishhh ge’ramm la budak korea mix niii…xsabar nak tunggu rina pandai bcakap plk …mestii syok dgar nnti…korean+ malay” 

“Wing, perempuan & makanan…. comel…. rina cute sangat” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, duriankimchijunior, ohmymedia

Video, duriankimchijunior

Leave a Reply

Your email address will not be published.