(Video) “Tapi drama bermulanya…” Gelagat Fazura Mαlu-Mαlu Cuit Hαti Ramai

Pasangan selebriti Fattah Amin dan Nur Fazura merupakan pasangan yang sangat digemari oleh ramai orang. 

Digelar pasangan paling sweet oleh rata – rata peminat, Fattah dan Fazura kini sudah bergelar ibu bapa kepada Nur Fatima Aisya yang kini bakal berusia 2 tahun. 

Anak pasangan ini juga memiliki para peminat tersendiri dengan telatah comelnya sering mencuit hati ramai. 

Fazura kini memulakan perniagaan tudung jenama sendiri dan sering membuat siaran langsung untuk mempromosikan produk jualannya. 

Menerusi ‘live’ terbarunya, Fazura ma’lu – ma’lu untuk menceritakan pengalaman pertemuan bersama suaminya, Fattah. 

Fattah dan Fazura bertemu ketika penggambaran drama Hero Seorang Cinderella dan seorang yang pema’lu untuk menceritakan jodohnya bersama Fattah. 

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur dengan gelagat ma’lu – ma’lu kucing Fazura. 

“Fazura sorang je boleh buat mcm tu k.. Kalau artis lain mesti nampak tak kena” 

“So sweet…. saya juga suka sgt tgk lakonan Fazura and Fattah… mmg so sweet n loving couple” 

“Alaaaa ulang2 sy tengok nak ulang2 tengok fazz malu2 tu comel sangat” 

“Tp drama “Bermulanya Episod Cinta Kita” 

“Adooiiii….byk kali tgk pun tak jemu ..klako fazura ni” 

“Comel je taw..x pnh la xsuke kalau tgk fazura nie..cantik,comel..adehh part malu2 meow tu comel sgt” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, missfazura, AinulNunanaa

Video, fazura.klselangor

Leave a Reply

Your email address will not be published.