(Video) Dikatakan Tampil Lagi ‘Over’ Ketika Bertemu Fazura, Ini Respons Pαdu ‘Kembar’ Fazura

Baru – baru ini seorang pengguna TikTok @officialellefara telah menarik tumpuan ramai apabila dikatakan memiliki wajah seiras pelakon cantik Nur Fazura. 

Bukan sahaja memiliki rupa paras yang seiras, malah pemilik nama Ellya Farahanny Ridzuan juga mempunyai suara seakan sama. 

Lebih mencu’ri tumpuan ramai apabila kedua – dua wanita ini sempat bertemu empat mata ketika berlangsungnya Konsert Faztival Fazura yang berlangsung baru – baru ini. 

Elle juga sempat berkongsia pertemuannya dengan Fazura di laman TikTok miliknya dengan mengenakan gaun hitam cantik manakala Fazura dengan suit berwarna merah jambu. 

Namun begitu, Elle juga tidak dapat la’ri daripada keca’man mereka yang tidak berpuas hati dengan penampilan wanita ini yang terlebih ‘o’ver’ daripada selebriti tersebut. 

Tidak hanya berdiam diri, Elle tampil memberikan respon padu kepada komen tersebut dengan caranya tersendiri. 

Rata – rata warganet senang serta memuji jawapan yang diberikan oleh ‘kembar’ Fazura itu. 

“Tahniah dik.. Awak cantik.. Pakai la apa pn awak ttp cantik.. Bagus jawapan sangat baik tutur kata.. Orang beradab dan berilmu jawab dengan tenang.” 

“Power la te’pis keca’man. Terbaik kak” 

“Alaa pakai apa pun x ke’sah . masih okay jee tgk . lgipun nice je tengok .. terbaik kak .. nmpk lain dari yg lain” 

“Love dgn positive person mcm ni. chill je respond to nega’tive comment” 

“Abaikan lah sis. Mulut org. Klu sya jadi sis. Rasa bersyukur rasa gembira sbb cantik. Nikmati apa Allah bgi dkt kita” 

“Terbaik sis!! just ignore segala keca’man..u cantik dgn cara u..baju u pun cantik…klu i pun, akan pakai vass vass mst la nk cantik2” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar dan video, @officialellefara

Leave a Reply

Your email address will not be published.