(Video) Dikatakan Bayi Mata Kelabu Anak Angkαtnya, Akhirnyα Ibu Ini Dedαh Sesuatu Kepada Umum

Baru – baru ini tu’lar di laman TikTok berkenaan seorang bayi yang memiliki warna bola mata yang unik yang menarik perhatian ramai. 

Anak kepada seorang pengguna TikTok @fatinatirahh memiliki bebola mata berwarna hijau kelabu yang sangat unik. 

Bukan itu sahaja, kulit kanak – kanak perempuan yang berusia lapan bulan itu putih seakan anak mat salleh. 

Setelah tu’lar video tersebut, ramai yang menyangka anaknya menggunakan filter mata membuatkan ramai yang tidak percaya. 

Namun, menerusi video seterusnya dia menjelaskan mata anaknya sememangnya asli selain dia mendak’wa mempunyai keturunan British. 

“My baby tak lama lagi masuk 8 bulan. Saya dah research an jumpa dok’tor dah mata baby takda istilah dapat tukar2 sebab semua ciptaan Allah. Sapa nak mena’fikan betul tak? 

“Plus saya memang ada keturunan British datuk saya negeri orang sana. And ni da’rah daging saya ya. Takda nya saya dengan suami ambil anak angkat nak tengok birth certificate dia boleh. 

Meninjau ke ruangan komen rata – rata warganet memuji keunikan mata yang dimiliki oleh anak Fatin. 

“Masyaallah comelnya anak akak, mata tu x semua nak dpt warna MCM tu” 

“Masyaallah tabarakallah comelllll” 

“Biar je kak apa orang nak kata. Ni anugerah yang terindah. Awak bagi yang istimewa untuk anak akak” 

“Comelllll mata die , ni mesti masa prgnt teringin nk ada mata lawa , mcm saya nk sgt ade lesung pipit last last anak kelua ade kiri kanan” 

“Allahuakbar… comelnya ank puan.Mata tu anugerah, cantik… bersyukur apa jua yg Allah kurniakan” 

“Masya-Allah cantiknye mata dia” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar dan video, @fatinnatirahh

Leave a Reply

Your email address will not be published.