(Video) Kanak-Kanak Ini ‘Sαkαn’ Bergambar Dengan Kereta Lamborghini, Sekali Tindαkαn Pemilik Kereta Ini Mengejútkan Ramai

Setiap ibu bapa pasti akan cari jalan dan berusaha untuk menunaikan hajat dan keinginan anak – anak mereka dengan apa cara sekalipun. 

Namun, tidak semua ibu bapa mampu untuk tunaikan kemahuan anak – anak mereka seperti perkongsian seorang penggun TikTok ini. 

Perkongsian video itu tu’lar sehingga mencecah 6 juta tontonan serta hampir 700 ribu tanda suka. 

Menerusi perkongsiannya, seorang bapa dilihat mengambil gambar anaknya yang sedang posing di sebelah kereta mewah jenama Lamborghini. 

Pemilik akaun @lambobossvincentpoh_cdj melihat keja’dian tersebut lalu merakam momen pertemuan mereka dimana dia juga pemilik Lambo tersebut. 

Tersentuh dengan tindakan bapa itu, Vincent mengajak kanak – kanak tersebut masuk ke keretanya untuk lebih merasa penglaman tersebut. 

Dapat dilihat menerusi video yang berdurasi 34 saat itu, kegembiraan di wajah kanak – kanak lelaki itu apabila dapat bergambar kenangan bersama kereta mewah tersebut. 

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata warganet memuji tindakan pemilik Lambo tersebut yang berkongs kegembiraan bersama kanak – kanak tersebut. 

“ini baru betul org kaya.kaya senyuman kaya kongsi apa yg dia ada kaya sesama manusia kaya dengan duit tak pa’yah cakap..terbaik boss tuan kereta” 

“Thank you our lambo boss! Humble and kind” 

“Wow.. bagus dik.. tanam cita² tinggi, suatu hari awak akan berjaya macam tuan kereta tu jg..” 

“Mane tau kan disebabkan dia dilayan begitu one day budak tu pom blh memilikinya sendiri” 

“Aku tak tau npe Aku tgk video nie..blh menitis air mata” 

“Alhamdulillah owner kereta x som’bong menghormatan sesama manusia x kira pangkat dan darjat” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohmymedia

[2] Gambar dan video, @lambobossvincentpoh_cdj

Leave a Reply

Your email address will not be published.