“Beranak lagi El…” Sekali Ini Jawapan Pαdu Elfira Loy Bila Ditαnyα Suruh Hamil Lagi

Melalui proses kehamilan sehingga membesarkan anak – anak bukan sesuatu perkara yang mudah dan ini diakui sendiri oleh pelakon Elfira Loy. 

Menurut Elfira, 28, dia belum ada perancangan untuk menambah cahaya mata memandangkan kini sudah memiliki sepasang anak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elfiraloy

Berkongsi perkara tersebut menerusi Insta Story miliknya, Elfira masih belum terfikir mengenai hamil lagi untuk empat tahun lagi selain dalam proses mengembalikan bentuk asal tubuh.

“Kalau beranak ini macam mesin fotostat je, dah lama beranak sepuluh. Tapi tulah bukan senang mengandung, beranak dan besarkan bayi. 

“Yang ketiga (anak) pun, kalau boleh lagi empat tahun baru nak fikir balik. Tidak nampak ke mommy beria nak ku’rus balik,” ujarnya. 

Hal ini berikutan sa’lah seorang pengikutnya meminta dia hamil lagi dengan mening’galkan komen pada laman Instagram miliknya. 

“Beranak lagi El (nama panggilan Elfira). Cantik tampan ni perlukan pewaris,” komen pengikut tersebut. 

Pada perkembangan lain, Elfira memaklumkan anak keduanya iaitu Nur Aria Mikayla yang sudah berusia empat bulan kini sudah pandai ‘mera’juk’ apabila dia terlam’bat mendukungnya untuk diberikan susu. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohmymedia

[2] Gambar, elfiraloy

Leave a Reply

Your email address will not be published.