(Video) Penampilan Bersahaja Neelofa Ketika Teman Suami Main Futsal Tαrik Perhαtiαn Ramai “Macam cikgu PJ”

Pelakon dan usahawan Noor Neelofa, 33 tahun merupakan seorang yang sangat menitikberat dari segi penampilan diri.α

Merupakan seorang yang gemar berfesyen, setiap penampilan Neelofa setiap kali keluar atas urusan rasmi cukup menarik perhatian ramai. 

Meskipun sudah bergelar isteri dan ibu kepada Muhammad Bila, itu bukan pengha’lang kepada Neelofa untuk lebih tampil menarik serta patuh syariah. 

Baru – baru ini tu’lar mengenai Neelofa hadir bersama suami, Haris Ismail ke gelanggang futsal bagi memberi sokongan untuk suaminya. 

Penampilan casual be’kas pengacara Mele’top itu nyata mencu’ri tumpuan ramai berbanding penampilan sebelum ini yang lebih kepada formal. 

Menerusi perkongsian pengguna TikTok @seorangnur, Neelofa hadir dengan mengenakan baju tshir merah serta tudung sarung. 

“Kau rasa? Dibayar tau…” Neelofa sempat berseloroh kepada individu yang bertanyakan kehadirannya pada malam itu. 

Menjengah ke uangan komen, rata – rata warganet memuji penampilan biasa Neelofa dan ini merupakan kali pertama mereka melihatnya. 

“Kalau orang yang record ni tak mention nama lofaaa , srs tak cam pun tu lofa, nampak lain pulaaaa but still cantikkkkk” 

“AKHI’RNYAAA NEELOFA JUGA SEPERTI ORANG BIASAAA” 

“First time tgk Lofa pakai mcm ni..nmpk mcm cikgu PJ” 

“Comel la lofa pkai tudung sarung” 

“Macam ustazah datang latihan rumah sukan merah” 

“Dia tak main pun , tapi dressup betul² macam cikgu sekolah time pj” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohmymedia

[2] Gambar, @seorangnur, neelofa

[3] Video, @seorangnur

Leave a Reply

Your email address will not be published.