Neelofa & Suami Bakal Dedαh Wajah Bilal Tidak Lama Lagi & Kongsi Perkembαngαn Terbaru

Terdahulu, pengacara dan usahawan terkenal Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor mempunyai sebab tertentu untuk tidak mended4hkan wajah anak sulungnya. 

Meskipun begitu, Neelofa dan suaminya, Muhammad Haris Ismail ada berkongsi perkembangan anak mereka ke laman media sosial untuk tatapan peminat.

Neelofa juga terbuka untuk mended4hkan wajah anaknya, Muhammad Bilal kepada umum tidak lama lagi. 

“Setakat ini alhamdulillah Bilal membesar dengan baik. Sebagai ibu saya teruja untuk berkongsi yang dia sekarang sudah pandai merangkak. 

“Ya saya sedar ada yang masih mempertik4ikan mengenai wajah Bilal di media sosial, jadi bahan gur4u dan sebagainya. 

“Tetapi saya percaya di dalam komen tersebut juga terselit doa kesejahteraan anak saya juga,” ujarnya kepada Media Hiburan. 

Dalam pada itu, dia tiada halang4n bagi peminat untuk mendekati atau melihat wajah Bilal sekiranya terserempak di tempat awam. 

“Sebolehnya saya tidak mahu sek4t pembesaran dia, biarlah sama dengan kanak – kanak lain. Malah tidak lama lagi saya dan suami akan bawa dia melancong buat pertama kali. 

“Jadi ketika itu saya pun akui dia akan terded4h dengan persekitaran luar. Apa yang lebih baik, biarlah dia membesar secara normal. 

“Saya pun tidak hal4ng kalau ada sesiapa yang terserempak lalu tatap wajahnya. Cuma kebanyakannya faham dan menghormati priv4si,” tambahnya lagi. 

Sekadar info dan smeoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, mediahiburan

[2] Gambar, neelofa, rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.