(Video) Selοroh Fazura Buat Fattah & Fatima Cuit Hαti Ramai “Happy birthday korang berdua, enjoy the bed…”

Sempena hari ulang tahun kelahirannya yang ke-39, pelakon dan usahawan cantik Nur Fazura memilih destinasi percutian ke Langkawi bagi meraikan momen indah bersama keluarga.

Berkongsi beberapa momen tersebut ke laman Instagram miliknya, Fazura memaklumkan dia telah merancang percutian ini berbulan lamanya akib4t daripada kesibukan kerja.

Akh1rnya dia dan suami, Fattah Amin berpeluang membawa anak mereka iaitu Nur Fatima Aisya buat pertama kalinya bercuti dan bermain pantai.

“Setelah berbulan merancang perjalanan ini walaupun jadual padat.. Alhamdulillah.. Kami sampai juga dengan izin Allah SWT. terlebih teruja sebab akh1rnya dapat bawa Fatima bercuti ke Langkawi dan ia juga merupakan hari lahir saya.

“Tak sabar nak bawa dia ke pantai esok. Terima kasih kepada staf hotel ini yang baik hati dan pemurah membuat kejvtan hari lahir,” tulisnya.

Dalam pada itu, Fazura juga memuat naik sekeping foto suami dan anaknya bersantai di atas katil sambil bermain gajet masing – masing.

“So..yeah, happy birthday korang berdua. enjoy the bed,” seloroh Fazura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Fattah Amin juga turut menitipkan ucapan kepada isteri tercinta dengan ucapan manis buat isterinya.

“Happy birthday to my beautiful wife @missfazura, semoga Allah panjangkan umur, diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, diberi perlindungan, dilimpahkan rahmatNya, diberi kejayaan dan kebahagiaan dunia akhir4t.

“Me and Fatima love you so much. by the way I included her favourite song,” ucap Fattah.

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata warganet mengucapkan selamat ulang tahun kepada Fazura selain terhibur dengan kapsyennya.

“Ok…sudah nya mommy tido kat sofa je..Happy birthday Faz.. kami semua sayang Faz”

“Happy happy birthday kak faz! love youuuu and enjoy fatima’s first trip”

“So mommy nak menyel1t kat mana tu?”

“Sanah helwah Fazz Semoga panjang umur, murah rezeki dan dirahmati Allah selalu.Aamiin”

“Sempoi je Fatima tgk phone sebelah dadda..”

“Hhhhh so mommy terp4ksa make way kpd Fatima n dada”

Sekadar info dan semoga bermanfaat.

Sumber:

[1] Rujukan, mediahiburan

[2] Gambar, missfazura

[3] Video, missfazura

Leave a Reply

Your email address will not be published.