(Video) Ryan Bakery Bakal Nikαh Hujung Minggu Ni, Sekali Pesαnαn Ryan Bakery Pula Buat Ramai Terhibur

Pemilik nama Ryan Bakery sudah tidak perlu diperkenal kepada umum. Influencer yang mula mencipta nama dengan mencipta konten menerusi aplikasi TikTok. 

Setiap konten yang dimuat naik ke akaun TikToknya, @ryanbakery seringkali mencuit hati warga maya dengan mengimbau zaman kanak – kanak serta ‘trademark’ bedak dimuka. 

Kemunc4k kariernya bermula apabila dijemput ke beberapa buah program terkenal serta ditemu bual menerusi stesen radio. 

Ryan Bakery sudah pun bertunang dengan pilihan hati pada Mei lalu dan dikhabarkan bakal menam4tkan zaman bujang hujung minggu ini. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ryanbakery (@ryanfahmibakery)

Sepastinya rakan baik Ryan iaitu Wan Chai akan menemaninya sepanjang majlis berlangsung dan Ryan juga sempat berpesan kepada rakan baiknya itu. 

Hal ini dikongsi oleh seorang penggun TikTok @nrfarrahhanim dimana perbualan mereka berdua ketika di dalam kereta. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet terhibur dengan gelagat mereka berdua yang ada – ada sahaja perangainya. 

“Mula-mula tk dapat tgkp sbb apa ryan buat mcm tu, lepastu baru faham ryan p3rli wan nang1s sbb single” 

“Dia org nie bleh plak praktis nang1s, ya allahhhhhhhh dua nie” 

“Pishanggg LA Wan sorg2… balik nang1s kat bucu katil” 

“Jgn wan chai buat Hal time tu sudah…. hahaha… Mau meriah” 

“Hahaha best friend Kan,,mesti sed1h” 

“Dua orang ni okay ke tak?? Aku pen4t tau nak hadap dua sekawan ni hari2” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, ryanfahmibakery, JABATANNETIZENNEGARA

Video, @nrfarrahhanim

Leave a Reply

Your email address will not be published.