Ameera Khan Lama Menyépi Di Media Sosiαl, Neelofa Kongsi Perkembαngαn Terkini Adiknya Itu

Berikutan ramai tertanya – tanya mengenai adik kepada pengacara dan usahawan terkenal Neelofa iaitu Ameera Khan yang kini kian meny3pi dari media sosial. 

Neelofa memaklumkan bahawa adiknya berada dalam keadaan baik dan masih menjalani kehidupan seperti biasa. 

“Beberapa hari lalu saya ada melawat ibu bapa dan kemudian ada jumpa Ameera dan bertanya sama ada dia keluar atau tidak.

“Dia cakap dia keluar je, cuma saya yang tidak tahu sebab dia kini tidak mempunyai akaun Instagram.

“Malah kata Ameera, boleh dikatakan hari – hari dia ada keluar dengan kawan, lakukan aktiviti dan sebagainya.

“Cuma untuk saya terangkan secara berlebihan mengenai apa sebab sebenar ia berbuat demikian rasanya tak wajarlah. Sebagai kakak, saya respek dengan keputusan dia,” ujarnya.

Menurutnya lagi, Ameera memilih untuk meny3pi di media sosial kerana mahu menjaga priv4si dan mahukan ketenangan berbanding sebelum ini.

“Jadi bagi saya mungkin fasa pembesaran dia lain dengan zaman kita. Mungkin situasi itu berbeza tapi saya pun tidaklah seratus peratus pasti itu sebab dia.

“Bagi saya, dia gembira dengan cara begitu setakat ini yang mana dia tidak rasa terg4nggu dengan apa yang pernah dilakukan sebelum ini. Mungkin dia suka dengan priv4si sekarang. rasa sayalah,” tambahnya lagi.

Untuk makluman, Ameera Khan bertindak untuk memad4m semua gambarnya di Instagram dan masih belum ada sebarang perkongsian di laman sosialnya.

Sekadar info dan semoga bermanfaat.

Sumber:

[1] Rujukan, ohmymedia

[2] Gambar utama, yoy, inforakyat

[3] Gambar lain, diva, inforakyat, neelofa

Leave a Reply

Your email address will not be published.