(Video) Fazura Kongsi Video Percutian Di Langkawi, Tapi Gelagat Fatima Pula Tarik Perhatian Ramai “Seronok tengok Fatima..”

Anak kepada pasangan selebriti popular Fattah Amin dan Nur Fazura kini telah pun memasuki usia 2 tahun.

Nur Fatima Aisya atau nama manjanya Nyamma dilihat membesar dengan sihat dan semakin comel wajahnya seperti kedua ibu bapanya.

Walaupun baru berusia 2 tahun, Fatima sudah mempunyai ramai peminat kerana gelαgαt dan telatahnya yang comel dan suka berceloteh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Baru-baru ini, Fazura sekeluarga bercuti di Pulau Langkawi sempena ulang tahun Fazura dan Fatima.

Fazura juga ada berkongsikan video pendek sepanjang mereka berada di sana.

Namun, apa ynag menarik perhatian adalah keluarga Fazura yang sangat merendah diri, dan besrsederhana sahaja sepanjang percutian mereka itu.

Untuk video penuh boleh ditonton di Instagram Nur Fazura;

Malah, kecomelan Fatima juga turut menarik perhatian para warganet yang melihatnya.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet memuji Fazura sekeluarga dan ada juga yang mendoakan Fatima supaya menjadi anak solehah.

Fatima macam anak patung bergerak

Wahhh.. macam² aktiviti nyamma ye.. dari mandi laut sampai la kaler batik

atima kecik2 nampak dah kelembutan dia, dress up semua cantik2. Semoga menjadi anak solehah daddy mommy, sayang fatima nampak dia happy dan enjoy sgt main pasir, mandi pantai

Dulu tak minat, sekarang dah jadi peminat fazura & fatima. Hahaa cutteeeeeeeeeeee sangat video ni !

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Gambar, Instagram Fazura 

Leave a Reply

Your email address will not be published.