“Okey dah boleh tengok masa depan mereka…” Elfira Loy Kongsi Foto Bersama Mira Filzah, Sekali Lain Yang Tαrik Perhαtiαn Ramai

Pelakon cantik Mira Filzah telah mengadakan majlis aqiqah anak lelakinya, Wan Khair Amir yang kini berusia lima bulan, baru – baru ini.

Peluang itu diambil sekali gus untuk mended4hkan wajah putera sulung pasangan Mira Filzah dan Wan Emir kepada para peminat. 

Perkongsian tersebut dibuat oleh Mira menerusi akaun Instagram miliknya dengan memanjatkan syukur selain menitip doa untuk putera sulung kesayangannya.

“Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang. Papa dan mama dan semua mendoakan moga @wankhairamir menjadi anak yang soleh, dan insan yang berbakti kepada agama, bangsa, dan tanah air.  

“Papa dan mama sayang anak papa mama Wan Khair Amir, hingga ke akh1r waktu,” tulis Mira. 

Dalam pada itu, Mira juga menjemput beberapa rakan artis seperti Elfira Loy dan suami serta dua anaknya, Muhammad Rayyan Khala dan Nur Aria Mikayla.

Elfira juga ada memuat naik sekeping foto mereka berdua bergambar bersama anak masing – masing pada malam tersebut. 

Hal ini menjadi perhatian warganet dimana mereka mengusik kedua – dua selebriti ini supaya mereka berdua berbesan melihatkan keserasian anak mereka berdua. 

“Boleh berbesan ni, comel sangat dua – dua,” komen sal4h seorang pengikut Elfira. 

“Okey dah boleh tengok masa depan mereka, kira jadi lah kan Elfira,” usik yang lain pula. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, gempak

[2] Gambar, elfiraloy, mfmirafilzah

Leave a Reply

Your email address will not be published.