(Video) Ini Jadinya Bila Ayah Jaga Anak, Bapa Ini Ajar Anaknya Gαru Kepala Cuit Hαti Ramai

Sudah menjadi kebiasaan para suri rumah menguruskan anak – anak sementara suami keluar mencari rezeki. 

Mengasuh dan menjaga anak – anak bukanlah satu tugas yang boleh dipandang rend4h kerana bukan semua orang mampu untuk melakukannya. 

Namun begitu, ada juga para suami yang ringan tulang untuk membantu isterinya menjaga anak kecil sementara si ibu melakukan perkara lain. 

Peluang sebegini lah diambil oleh bapa untuk mengeratkan hubungan dengan anak – anak iaitu dengan meluangkan masa dengan mereka. 

Seperti perkongsian seorang pengguna TikTok @momoylui tul4r di platform tersebut mengenai suami dan anaknya. 

Menerusi video tersebut, suaminya sedang bercakap – cakap dengan bayi perempuannya sambil mengajar sesuatu. 

Gelagat suaminya membebel dengan anaknya mencuit hati ramai sehingga mencecah hampir 300 ribu tontonan serta 23 ribu tanda suka. 

“Bila bapak2 ngajor anak garu kepala,” tulisnya. 

Tekun anaknya mendengar bapanya mengajar cara menggaru kepala sambil men1ru gaya yang diajar. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet terhibur dengan telatah dua beranak ini sehingga meningg4lkan pelbagai reaksi. 

“Love betul tgk bapak2 yg suke borak ngn baby ni.. ank yg byk communicate ngn bapak ni cend3rung utk jd ank yg lebih bijak tau” 

“Pandai baby macam paham je ape ayah dia cakap” 

“Fokus bila ayah ajar kan baby” 

“Comel & pandai baby dengar cakap abahnya” 

“Seronok tengok ayah ajar baby,pandainya baby” 

“Tersengeh kite tgk 2 beranak ni lahai” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, says

[2] Gambar, @momoylui

[3] Video, @momoylui

Leave a Reply

Your email address will not be published.