(Video) Tema Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Fatima Yang Kedua Tαrik Perhαtiαn Ramai “Dia secara khusus nak apa untuk tema hari lahirnya”

Tanggal 2 Oktober merupakan tanggal kelahiran Nur Fatima Aisya iaitu anak kepada pasangan selebriti Fattah Amin dan Nur Fazura. 

Tidak lengkap rasanya jika tidak mengadakan sambutan hari ulang tahun kelahiran, jadi kesempatan ini diambil pasangan ini untuk menyambut ulang tahun kelahiran anaknya. 

Semalam, Fazura dan Fattah mengadakan sambutan hari lahir Fatima dengan bertemakan safari dan ini dipilih sendiri oleh Fatima. 

“Sambutan ulang tahun ke-2 Fatima. 

“Apabila ditanya apa yang dia mahu untuk hari lahirnya… dia secara khusus berkata “Saya mahu zir4fah, harim4u, kuda bel4ng…” jadi kami tahu ia mesti pesta bertema safari. 

“Terima kasih sekali lagi aunty Azzwaa @eventsbyazzwaa kerana memenuhi permintaan kami, Fatima dan anak – anak gembira!  

“Terima kasih dengan gula – gula di meja dessert, ok la untuk hari tu sahaja… omg sedap,” tulis Fazura. 

Dalam pada itu, Fazura juga berkongsi video sekitar sambutan ulang tahun kelahiran anaknya yang diadakan di sebuah dewan. 

Kegembiraan terpancar diwajah Fatima dengan suasana safari yang dinginkan olehnya meskipun dapat bertemu dengan patvng haiw4n. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet menitipkan ucapan selamat hari lahir buat Fatima. 

Happy Birthday Fatima! Semoga menjadi anak yg solehah berjaya dunia akh1rat. Aamiin

So fun! Love the birthday theme, especially since you & Fattah have brought her to see the animals in the zoos/bird parks kan. She looks so happy at her own birthday party

Happy birthday Fatima. Sukalah tengok awak ni. Budak comel, cantik, pintar dan bijak. Semoga Fatima menjadi anak solehah. In Shaa Allah. Aamiinnn

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, missfazura

Video, missfazura

Leave a Reply

Your email address will not be published.