(Video) Tuan Sibuk Dengan Baby Sejak Bersαlin, Gelagat Oyen Merαjuk Cuit Hαti Ramai

Siapa tidak tahu, haiwan peliharaan seperti kucing juga ada perasaan dan boleh merajvk jika kita tidak hir4ukan mereka. 

Seperti lamb4t bagi makan atau sibuk uruskan hal lain sehingga tiada masa untuk bermanja dengan kucing kesayangan boleh jadi sebabnya. 

Seperti perkongsian seorang pengguna TikTok @twinkletripod mengenai kucing kesayangan berwarna oren yang tidak mengendahkan panggilan tuannya menarik perhatian ramai.

Hal ini susulan tuannya sibuk menguruskan bayi pertama yang baru lahir sehingga tiada masa untuk bermain dengan si oyen. 

Berkongsi beberapa video mengenai sikap kucing orennya yang bernama Sky masih merajvk gara- gara perlu berkongsi kasih dengan bayi baru. 

Gelagat merajvknya juga comel dimana duduk bersandar seperti budak kecil dan tidak mengendahkan tuannya yang memanggil namanya. 

“Ni perangai sky sebenar,kuat sangat sent4p. Memang kesi4n,tp bukan mama xsyg dia pun. Baby baru 4hari dia sent4p xmain dgn dia,” tulisnya. 

Video tersebut tul4r ke banyak untuk ruangan anda (fyp) sehingga mencecah hampir 700 ribu tontonan serta hampir 80 ribu tanda suka. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet terhibur dengan gelagat lucu kucing tersebut. 

“Comelllllll duduk tu ehhh meraj4kkkk sgtt tu” 

“Oyen: Dah lah semua orang tak suka kita meraj4k lahh” 

“Oyen pun pandai meraj4k haaaa…haaaa” 

“Kemain lagi siap bersandar” 

“Merajok pn comey c yen niw” 

“Akak kucingg akak ros4kk ni meh bagi sayaa comel sangat nii” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar dan video, @twinkletripod

Leave a Reply

Your email address will not be published.