(Video) “Boleh jadi influencer tak?..” Perkongsian Terbaru Lara Alana Tαrik Perhαtiαn Ramai

Anak – anak yang membesar depan mata kita terasa cepat masa berlalu. Terasa mereka masih kecil dan masih perlukan bantu4n orang dewasa. 

Seperti juga anak selebriti yang kita lihat sejak kecil sehingga sudah besar dan boleh berdikari tanpa bantu4n ibu bapa mereka. 

Sama seperti anak sulung kepada pasangan selebriti Awal Ashaari dan Scha Al-yahya iaitu Lara Alana yang kini sudah berusia 8 tahun. 

Menerusi perkongsian Instagram milik Lara sendiri dapat dilihat video terbarunya yang dimuat naik sendiri serta kapsyennya sendiri. 

Menerusi video tersebut, Lara sedang membuat review tentang hadiah – hadiah yang diberi oleh papa dan mama. 

Menurutnya, dia juga mengedit serta memilih lagu untuk videonya sendiri tanpa bantu4n sesiapa. 

“Practicing my first product review video using all souveniers from Mommy & Daddy. Ok tak? Semua lara buat sendiri termasuk la edit, pilih lagu. Boleh jadi Influencer ke?” tulisnya. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lara Alana Ahmad (@laraalanaa)

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet memuji kecantikan Lara serta tidak terasa masa melihat Lara membesar. 

“Makin besar makin cun dia lama tk st4lk laraaa” 

“Terasa tua sgt dh aunty ni bila tgk lara dh besar camni” 

“Makin lawo cantik Lara.. dari baby merah sampai skrg follow Lara… besar dah Lara” 

“Boleh lah, jadi influencer cilik juga pasti bisa.” 

“Kakak cantik macam mummy tapi senyum tuu lebih sweet dari mummy . Love u lara.” 

“Kemain eh lara posing, comelll lah” 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, laraalanaa, lilaaminaaa

Video, laraalanaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.