(Video) “Hensem Muhammad Bilal…” Tulαr Bayi Didαkwα Bilal, Wajah Anαk Neelofa Jadi Buαlαn

Cahaya mata pertama pasangan selebriti Noor Neelofa dan Muhammad Haris sering menjadi tumpuan di media sosial. 

Meskipun masih belum menunjukkan wajahnya, namun setiap perkongsian Neelofa mengenai gelagat anaknya Muhammad Bilal sentiasa menjadi bualan ramai. 

Kini Bilal sudah mencecah lapan bulan dan Neelofa juga dilihat semakin terbuka untuk berkongsi foto serta video berkenaan Bilal kepada umum, meskipun hanya bahagian badan sahaja. 

Namun, sejak pagi tadi tul4r beberapa video yang dikongsi menerusi aplikasi TikTok berkenaan seorang bayi yang did4kwa Bilal. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Video tersebut telah dikongsikan dengan wajah Bilal tanpa ditutvp sedang berada bersama ibu bapanya di kawasan umum. 

Sal4h seorang pengguna TikTok turut berkongsi foto tersebut, namun demi menjaga priv4si Neelofa dia telah menutvp wajah Bilal menggunakan emoji. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet bersetuju dengan kenyataan Bilal seakan wajah sepupunya Jebat Jayden. 

“Tnggu diaa nkp holiday dahh . haritu kan diaa ckp diaa akan tjuk muka anak diaa time brcuti nnti”

“Rasa nya dia decide to priv4te just in media je in public she is ok . Apa pun mashallah bilal so handsome perfect mbsar dgn sihat jd ank soleh”

“Ada tetengoh tadik Vdeo kat tiktok,, comell jee Bilal,, tapi Rasa bersal4h la jgk,, sbb makpak dya coba sor0k, org tu plk p tunjuk mcm tu jee,,”

“Btol cm mke jebat..dh tgok td..ad spe entah share”

“Patt dato ct pnh komen mcm ank dia yg llki tu.  tgok mmg lbh kurg je.”

“Aah mcm ank tok ti, dah tgk gmbr nya.. comel gebu je bilal”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, neelofa

Video, @eira_gold

Leave a Reply

Your email address will not be published.