(Video) “Kenapa nak jadi yang pertama sebαr gambar?..” Ini Respοns Neelofa Selepas Ada Individu Sebαr Wαjαh Anaknya

Kec0h di laman TikTok mengenai wajah anak kepada pasangan selebriti dan juga usahawan terkenal, Neelofa dan Haris Ismail iaitu Muhammad Bilal ditul4rkan tanpa menutup wajahnya.

Seorang individu ‘berani m4ti’ telah memuat naik foto wajah Bilal kepada umum dan video tersebut tul4r.

Neelofa akui sed1h dan tersinggvng dengan perbuatan tersebut yang dianggap tidak bertanggungjawab dengan menyeb4rkan wajah Bilal kepada umum. 

Selain itu, Neelofa menegaskan bahawa perbuatan tersebut sebagai tidak menghormati perasaan dia dan suami. 

“Macam inilah, sebagai seorang ibu semestinya benda tu (kongsi wajah) menyinggvng perasaan saya. Kalau anda semua nampak Bilal di luar, tak akan saya nak sor0k muka. 

“Kalau anda kongsikan di media sosial, seperti tak hormati saya. Saya tak pernah hal4ng ketika di luar. Kenapa anda nak buat tindakan selanjutnya sedangkan saya belum lagi buat?” kata Nelelofa. 

Tambah bek4s pengacara Melet0p itu, dia dan suami sudah mempunyai perancangan waktu yang tepat untuk berkongsi wajah putera sulung mereka. 

“Memang ia akan sampai ke masa itu. Saya dah rancang dengan suami bila waktu yang sesuai. Kenapa anda nak juga jadi yang pertama seb4rkan? 

“Saya dah pen4t sangat nak cakap fasal anak, dah banyak sangat keluar artikel,” ujarnya ketika ditemu bual dalam sidang media program Next to Neelofa musim kedua. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohbulan

[2] Gambar, neelofa, watandaily

[3] Video, @ohbulanofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published.