“Tak jemú mata memandang lepαs ni” Instagram Untuk Muhammad Bilal Dibuka, Jumlαh Pengikutnyα Mengejútkan Ramai

Sejak belakangan ini, nama anak kepada pengacara dan usahawan terkenal Neelofa iaitu Muhammad Bilal semakin menjadi perhatian ramai.

Hal ini susulan daripada seorang individu telah menyeb4rkan foto Bilal ke laman media sosial dan ini menjadi perdeb4tan hang4t. 

Namun begitu, akh1rnya Neelofa pada ruangan Instagram miliknya telah memuat naik satu video berkenaan Bilal sejak lahir hingga hampir sembilan bulan. 

Rata – rata para pengikut serta rakan artis memuji kecomelan wajah Bilal selain menitipkan doa kebaikan buat anak bek4s pengacara Melet0p itu. 

Terbaru, menerusi satu laman peminat Neelofa iaitu lofa page telah mencvri perhatian warganet apabila mengetag satu nama dipercayai akaun Muhammad Bilal. 

Dengan menggunakan nama Muhammadbilalharis, meskipun masih belum membuat postingan setakat ini, namun sudah diikuti oleh ribuan pengikut. 

Dalam pada itu, Neelofa dan Haris juga dilihat mengikuti akaun tersebut yang dipercayai dimiliki oleh Bilal 

Sementara itu, menerusi laman lofa.page juga dihujani dengan pelbagai komen daripada warga maya yang teruja serta memuji kecomelan anak kesayangan Neelofa dan Haris. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

[1] Gambar, muhammadbilalharis, neelofa

Leave a Reply

Your email address will not be published.