(Video) “Gerαm tengok muka terkejút baby” – Ayda Jebat

Pelakon dan penyanyi Ayda Jebat kini lebih menumpukan waktunya dengan menguruskan anak perempuannya, Ana Nayla yang genap satu tahun baru – baru ini. 

Ramai peminat sudah mula rindu untuk melihat Ayda berlakon drama, namun kini dia mahu tumpukan kepada menguruskan rumah tangga serta nyanyian. 

Meskipun begitu, peminat masih dapat melihat perkembangan seni Ayda menerusi Instagram selain dia dan suami kini lebih kepada menjadi duta produk. 

Terbaru, perkongsian Ayda mengenai anaknya menarik perhatian peminat apabila tampil mempromosikan produk bayi. 

Mana tidaknya, Nayla yang sedang asyik mandi di dalam tab mandi bersama papanya terkejvt disergah oleh Ayda. 

Reaksi Nayla kena dengan situasi tersebut membuatkan ramai memuji Nayla pandai berlakon seperti mamanya. 

Ger4m tengok muka terper4njat Baby. Ni lah jadi kalau mommy kasi daddy jaga. Kan? Ada je plan dia,” tulis Ayda. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur melihat gelagat Nayla dan papanya. 

“Nayla dah ada berapa batang gigi? omeyyy pandai dia bg reaction muka erkkk”

“Pandai eh baby tanjat, tapi gigi dia dah banyak la. Btw kita kecik2 ayah yg byk jaga dari mak”

“Nayla in character haha..bijak!”

“Sheerrooonnoookk depa dua beranak dapat main air mandi manda”

“Pndai Nayla berlakon ek muka terkejvt dia tuu ee ger4m betul!”

“Hahha pndai eh buat muka terkejvt”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, aydajebat, ananaylaofficial, nona

Video, aydajebat

Leave a Reply

Your email address will not be published.