“Ini r4hsia Muhammad Bilal…” Neelofa Tunjuk ‘Wardrobe’ Anaknya T4rik Perh4tian Ramai

Anak kepada pengacara dan usahawan popular Noor Neelofa iaitu Muhammad Bilal sering kali menjadi perhatian para peminat. 

Lebih – lebih lagi sejak wajahnya sudah dided4hkan kepada umum dan dikongsi sendiri oleh Neelofa menerusi Instagram miliknya dari awal kelahiran sehingga kini. 

Rata – rata mereka yang melihat wajah Bilal buat kali pertama memuji – muji kecomelan wajahnya yang seakan wajah sepupu Bilal iaitu Jebat Jayden. 

Neelofa sebelum ini menerusi Insta Story miliknya berkongsi beberapa foto memaparkan ‘wardrobe’ pakaian anak lelakinya. 

Beberapa kelengkapan penting Bilal seperti selimut, pakaian, topi dan kasut comel dided4hkan Neelofa untuk tatapan peminatnya. 

Dalam pada itu, Neelofa juga memaklumkan dia obs3s melihat putera sulungnya mengenakan topi, jadi tidak hair4nlah dia memiliki koleksi topi yang banyak. 

“Ini r4hsia Muhammad Bilal. Topi dia punyalah banyak dan macam – macam warna mak dia beli. Sebab mak dia obs3s bila dia (Bilal) pakai topi ya,” ujar Neelofa sambil seloroh. 

Selain itu juga, Neelofa sudah mengas1ngkan siap – siap pakaian Bilal yang sudah tidak muat dipakai. 

“Baju yang tak muat.. Nak simpan elok – elok dalam kotak. Supaya boleh pakai balik nanti for the next baby, InsyaAllah,” tambah Neelofa. 

Untuk makluman, Neelofa dan Muhammad Haris mendirikan rumah tangga pada Mac tahun lalu dan dikurniakan Bilal pada 29 Januari lalu. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, mediahiburan

[2] Gambar, neelofa

Leave a Reply

Your email address will not be published.