(Video) “Kalau korang rasa sαkit hati tak..” Pelanggan Luαh Rasa Kecewα Ada Yang Potóng Q, Sekali Ini Respons Isteri Syahmi Sazli

Anissa Faizul iaitu isteri kepada Youtuber terkenal Syahmi Sazli baru-baru ini telah membuka kedai terbarunya iaitu Beli Dessert.

Dapat dilihat melalui perkongsian Syahmi dan Anissa sendiri, kedai mereka itu telah mendapat sambutan yang luar biasa.

Selain menjual pelbagai ‘dessert’, Anissa juga menjual pelbagai jenis makanan seperti kerabu maggi dan ‘chicken grill’ antara yang mendapat sambutan di sana.

Tetapi, apa yang paling menarik perhatian di Beli Dessert ialah Crepe tersohor yang diusahakan oleh Kieda, yang dihantar khas ke Kelantan dari pinang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anissa Beauty (@anissafaizul)


Tambahan, Anissa kelmarin ada menambah pelbagai jenis desert lain lagi untuk memeriahkan sesuana kedainya itu, dan alhamdulillah ia mendapat sambutan luar biasa sehingga pelanggan terpak.sa beratur panjang untuk membeli.

Namun, terdapat satu perkongsian oleh pelanggan yang turut mencu.ri tumpuan ramai apabila dirinya meluahkan rasa kece.wa dengan segelintir individu yang sesuka hati memo.tong barisan.

Katanya lagi, dirinya terke.jut ketika dia sedang beratur kepa.nasan, namun barisannya semakin kebelakang disebabkan ramai yang datang secara tiba-tiba cop barisan .

“Kalau korang sa.kit hati tak dia sedap sedap cop tempat pi duduk dalam econ kereta?” tulis wanita itu dalam satu perkongsian video di Tiktok.

“Xdela sa.kit hati sgt kalau sorang dua yg ptong Q..kalau dh wktu kedai bukak baru nk mai segerombolan potong Q smpai kblkg ni haih pns jugak hati aku”

Hasil perkongsian itu, ia berjaya menarik perhatian Anissa sendiri dan dia tampil meminta maaf dan akan lebih berwaspa.da tentang perkara ini lain kali.

“Alaa sorry. Tp td dh bg war.ning utk kés ni.. insyaAllah next time nissa lebih alert ya” respons Anissa dalam perkongsian itu.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, HCL

[2] Gambar utama, Fb Syami Sazli, Instagram Anissa Beauty &  Tiktok @_semaajer

Leave a Reply

Your email address will not be published.