(Video) “Patut lain macam…” Datang Konti Dengan Seluαr Corak Zebra, Sekαli Respon Sari Yanti Tαrik Perhαtiαn Ramai

Baru – baru ini tul4r video pelawak dan penyampai radio, Jep Sepahtu disuap oleh isterinya, Sari Yanti gara – gara satu babak Jep disuap oleh artis wanita dalam rancangan Sepahtu Reunion Live. 

Video Jep sedang disuap bubur oleh isterinya sambil menges4t air mata mencuit hati ramai dengan gelagat pasangan suami isteri ini. 

Belum pun reda isv bubur cili, kali ini Jep buat hal lagi dengan hadir ke konti Sinar FM dengan fesyen rock kapak ala 80 – an sempena cab4ran Catwalk Kostume. 

Tampil dengan berbaju T-shirt band, jaket kulit, headband dan seluar ket4t corak zebra seperti legging wanita. 

Video Jep berjalan ala catwalk sambil memasuki ruang konti radio dikongsi sendiri olehnya menerusi TikTok dan Instagram miliknya. 

“Hello Malaysia! Hello Kuala Lumpur,” tulis Jep. 

Tidak terh3nti di situ drama ini, sebaliknya menerusi ruang Instagram Sari Yanti telah memuat naik satu video yang menarik perhatian ramai. 

Mana tidaknya, Sari Yanti memuat naik satu gambar berbentuk zebra sambil memasang lagu yang dipopularkan oleh Misha Omar iaitu ‘Pul4ngkan’. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sari Yanti (@sariyanti)


Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur dengan gelagat pasangan selebriti ini yang suka mengusik antara satu sama lain. 

“Yg jep pakai tu sari punya ke…hahahhahahahahaha..ini lawak!!”

“Tu bukan seluar yg jep pkai ke td?”

“Ha4bis la jep, pul4ngkan blk seluar bini kau, ptt lain maciam ket4t”

“Pul4ngkan lah jeppp seluar akk sari, kang sebulan makan bubur kang”

“Dah agaak dahhhhhh…. wathal la jep ni”

“Dah agak dahhhhhh haih laki bini ni skrg lawak ek”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, mediahiburan

[2] Gambar, sariyanti, jepsepahtu

[3] Video, @jeptapan

Leave a Reply

Your email address will not be published.