(Video) Sanggup Tempαh Sebuah Resort Untuk Staff Bercuti, Tindαkαn Khairul Aming Dipuji Ramai

Influencer dan usahawan terkenal Khairul Aming telah membawa kesemua staf syarikatnya pergi bercuti ke sebuah resort, baru – baru ini. 

Berkongsi video percutian mereka, Khairul Aming memaklumkan dia telah menutvp kilang Sambal Nyet selama dua hari untuk staff – staffnya berehat dan menikmati alam semula jadi di Lalang Resort, Jeli Kelantan. 

“Dua hari lepas kita tutvp kilang Sambal Nyet untuk bawa semua staff bercuti kat resort. Percutian ini santai je, hanya untuk berehat dan menikmati alam semula jadi. 

“Aku buat fruit cocktail sikit untuk rasa – rasa, secara keseluruhannya, percutian ini sangat menyeronokkan,” ujar Khairul Aming. 

Dalam pada itu, dia juga telah menempah keseluruhan resort tersebut hanya untuk semua staffnya sahaja. 

Menerusi video perkongsiannya juga, tiada jadual aktiviti dan hanya terserah meereka untuk melakukan aktiviti bebas. 

Keseronokan jelas terlihat diwajah para pekerjanya dimana mereka dapat berehat dan menikmati makanan yang banyak.

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata warganet memuji serta kagum dengan layanan yang diberikan oleh Khairul Aming kepada semua pekerjanya. 

“Tahniah KA! & thank you for sharing your journey with us. pembak4r semangat anak anak muda!”

“Mcmni la kite nak. Aktiviti bebas dr mula smpi abes.”

“Kalau cmni gaji 1200 pun rasa xnk berh3nti.”

“Jaga kebajikan pekerja terbaik”

“Ini baru namanya leader, so jangan pel1k la rezeki dia bertambah banyak”

“Best ah, nak jadi staff jugak ah.”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohmymedia

[2] Gambar, khairulaming

[3] Video, @khairulaming

Leave a Reply

Your email address will not be published.