“Saya lαri tak cukup tanah..” Isteri Aliff Syukri Alami Pendαrαhαn, Ini Perkembαngαn Terkininya

Penyanyi dan usahawan terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri baru-baru ini memaklumkan bahawa isterinya, Datin Shahida terpak,sa dike,jarkan ke hos,pital untuk mendapat rawa,tan.

Difahamkan, Datin Shahida yang kini hamil empat bulan itu disahkan mengalami komplika,si penda,rahan yang agak te,ruk.

Berita yang menge,jutkan itu dimaklumkan oleh Datuk Aliff sendiri menerusi hantaran video dalam Instagram rasminya.


Katanya lagi, dia amat terke,jut saat mendengar isterinya menje,rit disebabkan penda,rahan itu.

“Awak saya se,dih.. doakan smuanya selamat..masa ni semua jadi kelam ka,but..sepanjang perjalnan wife sy mengalami penda,rahan te,ruk”

“Alhamdulillah dr dah scan kata baby masih ok,denyutan ja,ntung pun ok…cuma isteri saya kena baring je dan rest utk 3-5bulan sbb akan bahya utk ibu dan baby.”

“Sampai la uri naik semula…doakan semuanya sipermudahkan…siapa ada pengalaman mcm ni cer sharekan pengalaman korang.”

Sumber: Bebas News

Komen-komen netizen:

“Semoga datin n baby dlm kandungan kuat n cpt sihat”

“Semoga cepat sembuh dan dipermudahkan segala urusan dato dan datin.. Rehat je datin, klu u,ri kat bawah mmg baha,ya..”

“Suh datin banyak berehat dato’ ..Saya dulu masa mengandungkan anak yg nmbr 6 pun uri kat bawah ..Dr.suh berehat ,baring ..tapi sy degil pergi lipat kain , tup keluar da,rah yg banyak”

Sumber:

[1] Rujukan, Media Hiburan dan IG Aliff Syukri

[2] Gambar utama, mStar dan IG Aliff Syukri

Leave a Reply

Your email address will not be published.