(Video) Ramai Teruja Lihat Chemad Berαksi Seperti Farid Kamil “Sama mαcαm daddy la”

Umum mengetahui pelakon Farid Kamil adalah seorang yang berbakat besar dalam bidang lakonan. Bukan itu sahaja, Farid Kamil juga seorang pengarah filem. 

Filem terbaru arahan dan lakonannya bakal ditayangkan pada bulan November ini dan filem tersebut dinanti – nantikan oleh penggemar filem aks1. 

Menerusi entri terbaru isterinya yang juga seorang pelakon iaitu Diana Danielle berkongsi beberapa keping foto dua anaknya bergambar bersama poster ayah mereka. 

Ramai yang tidak tahu, anak lelaki Farid Kamil iaitu Muhammad atau mesra dipanggil Chemad sudah mula berjinak dalam bidang lakonan seperti ayahnya. 

Chemad juga seorang yang meminati aktiviti las4k seperti ‘mountain bike’ dan itu juga merupakan aktiviti kegemaran Farid Kamil. 

Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi kan? Sepastinya Chemad bakal mengikut jejak langkah Farid Kamil bila besar nanti berdasarkan minatnya. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Danielle (@dianadanielleb)

Menerusi ruangan komen entri tersebut, Farid Kamil juga ada meningg4lkan komen seperti memberi bayangan anak lelakinya bakal menapak dalam industri seni hiburan. 

“Up and coming superstar anakku…” bal4s Farid Kamil. 

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata warganet tidak sabar untuk menantikan gandingan Farid Kamil dan anak lelakinya. 

“Ganteng dan cantik bgt anaknya”

“Tak sabar nak tgok movie ni”

“Farid junior”

Wahhh congrats @chemad7″

“Proud children”

“FK tua vs FK muda”

“Wasehhhh…samaaa”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, dianadanielleb, chemad7

Video, dianadanielleb

Leave a Reply

Your email address will not be published.