(Video) Hadir sebagai Natural Doctress Cuckoo, Sekαli Ini Yαng Tokti Lαkukαn

Pada tahun 2019, penyanyi terkenal Datuk Seri Siti Nurhaliza telah dilantik sebagai duta jenama terulung peralatan rumah Korea Selatan iaitu jenama Cuckoo.

Paling istimewa pada tahun ini bagi meraikan ulangtahun ke –8, Datu Siti dapat membuat persembahan dan bergambar bersama bintang popular Korea Selatan iaitu Lee Min Ho. 

Keterujaan Datuk Siti bertemu aktor kacak tersebut dapat dilihat menerusi perkongsian beliau di laman Instagram miliknya, meskipun Datuk Siti sendiri merupakan nama besar.

Baru – baru ini, Datuk Siti berkesempatan menjadi sebahagian daripada pasukan servis Cuckoo dan mengunjungi dua buah rumah untuk membuat servis. 

Bagi merasai sendiri pengalaman mebuat servis rumah ke rumah pelanggan Cuckoo, Datuk Siti menyahut cab4ran istimewa yang dibuat oleh pihak Cuckoo.

Dalam pada itu, Datuk Siti dapat merasai pengalaman menjalankan servis bersama Cuckoo Natural Doctress dari rumah ke rumah dan bertemu sendiri pelanggan Cuckoo.

Menerusi video yang dikongsi melalui saluran Youtube Cuckoo International, dapat dilihat sendiri Datuk Siti dan pegawai Natural Doctress hadir ke dua buah rumah. 

Sambil melawat rumah pelanggan, Datuk Siti juga perlu menilai pencapaian Natural Doctress tersebut sebagai satu cabaran yang disediakan oleh Cuckoo. 

Dapat melawat dan melihat sendiri proses servis yang dilakukan oleh pegawai tersebut membuatkan Datuk Siti kagum dan yakin dengan jenama tersebut. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohmymedia

[2] Gambar, ctdk, CuckooInternational

[3] Video, CuckooInternational

Leave a Reply

Your email address will not be published.