“Upacara pow daddy beli toys berjaya…” Gelagat Fatima Shopping Mainan Tαrik Perhαtiαn Ramai

Anak perempuan kepada pasangan selebriti Fattah Amin dan Nur Fazura sentiasa menjadi perhatian ramai setiap kali ibu bapanya berkongsi ke laman media sosial. 

Nur Fatima Aisya yang kini memasuki usia dua tahun menjadi kegemaran ramai dengan telatah comelnya. 

Sudah pandai berkata – kata, Fatima juga sudah pandai membuat keputusan sendiri dimana pada sambutan hari lahirnya, tema safari dipilihnya sendiri 

Terbaru, perkongsian Fazura menerusi akaun Instagram fattzuralovelife mencvri tumpuan ramai dimana Fatima sedang membeli barang mainan. 

Apa yang menariknya, Fatima berkali – kali mencuba untuk membod3k dadanya untuk membeli barang mainan dan memilihnya sendiri.

“Upac4ra p0w daddy for toys berjaya dengan cemerlang semalam. Masuk je kereta dia kata ‘daddy, Nyamma nak beli toys’. Kitorang semua terkejvt dia cakap macam tu. 

“Daddy kata Nyamma dah banyak toys n0 need to buy la ok? Dia pun kata ‘ok’. Hab1s je makan, dia minta lagi ‘Nyamma nak jalan beli toys’. Nasib la awakk @fattahaminz,” kapsyen Fazura bersel0roh. 

Menerusi perkongsian tersebut juga diihat Fatima terlebih dahulu memilih beg galas berwarna merah jambu serta memilih permainan lain yang dirasakan menarik.

Sekadar info dan semoga bermanfaat.

Sumber:

[1] Rujukan, majalahpama

[2] Gambar, missfazura

Leave a Reply

Your email address will not be published.