(Video) “Dia memang hensem, kita je lαlαi…” Ramai Setuju Shuib Dudα Terhαngαt Dipasaran

Sejak bergelar duda, pelawak Shuib Sepahtu sering digandingkan dengan beberapa selebriti wanita cantik sebagai pengganti arw4h isterinya. 

Bukan itu saja, Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhammad menjadi sal4h seorang duda yang menjadi pilihan gadis – gadis di luar sana. 

Perkara ini diakui sendiri oleh Shuib dalam rancangan Melet0p apabila dia memaklumkan mendapat banyak Direct Message (DM) daripada ‘makcik – makcik’ untuk dijodohkan dengan anak mereka. 

Terdahulu, Shuib juga mengakui kini terbuka hati untuk mencari pengganti kepada anak – anaknya yang memerlukan kasih sayang seorang ibu. 

Namun begitu, Shuib masih belum terbuka untuk mended4hkan status terkini dirinya kepada umum. 

Menerusi perkongsian seorang pengguna TikTok @m.mish4, memuat naik video berkenaan Shuib dalam rancangan Melet0p. 

“Shuib ni hensem wehh,” tulisnya. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata bersetuju dengan pandangan pemilik tersebut dengan penampilan terbaru Shuib. 

“Actually hensem tu dtg dari hati die..baik..attitude die..maka terserlah pd penampilan disertai dgn Allah bg dia rezeki lebih.. Alhamdullillah.”

“Bagi saya shuib ni hensem dari segi sifat layanan dia thdap arw4h isteri dia and tu yg buat dia nampak hensem”

“Korg baru perasan kee aku dh lama perasan dia hensem je”

“Dia mmg dah handsome dari dulu, kite je lal4i”

“Just nak cl4im.. b4 die kawen pon sy nii minat sgt kat die.. kena kec4m mat time tu 😅 but tgkla skrg”

“DIA MMG HENSEM DR DULU MMG FOKUS KAT DIA”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohmymedia

[2] Gambar, shuibsepahtu

[3] Video, @m.mish4

Leave a Reply

Your email address will not be published.