(Video) “Ini tulisan Bilal ke?” Ramai Terhibur Dengar Jawapan Neelofa Apabila Ditαnyα Mengenai Tulisαn Di Board

Anak kepada pengacara dan usahawan Noor Neelofa dan pasangannya, Muhammad Haris Ismail kini sudah memasuki usia sembilan bulan. 

Muhammad Bilal sering menjadi tumpuan ramai setiap kali Neelofa memuat naik ke laman media sosial berkenaan anak lelakinya. 

Terdahulu, sebelum berangkat ke Langkawi untuk bercuti bersama kelaurga kecilnya, bek4s pengacara Melet0p ini telah mended4hkan wajah puteranya kepada umum. 

Sebagai seorang usahawan, Neelofa sering membuat siaran langsung menerusi platform sosial media untuk mempromosikan produk jualannya. 

Setiap kali itu juga para pengikutnya akan bertanyakan perihal Bilal atau ingin Neelofa menunjukkan wajah Bilal sewaktu siaran langsung. 

Susulan itu, Neelofa sudah menulis siap – siap apa yang sedang dibuat oleh anaknya kepada umum untuk mengel4k mereka bertanyakan perihal Bilal. 

Namun begitu, menerusi perkongsian seorang pengguna TikTok, satu soalan daripada pengikutnya telah membuatkan Neelofa dan adiknya ketawa berdekah. 

Mana tidaknya, tulisan yang ditulis Neelofa disangkakan tulisan Bilal disebabkan tulisan tersebut sedikit burvk. 

“Hahaha. Sump4h soalan ni paling lawak, Lofa pun melayan jawab.Tisha dah tak tah4n gelak dari nampak soalan,” tulisnya. 

Menjawab persoalan tersebut dengan nada bergurau, Neelofa mengiakan pertanyaan tersebut sambil ketawa. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur melihat reaksi Neelofa dan adiknya, Tisha. 

“Atisha punya gelakkk buat org nak gelak sekali. dieorg nie tak pernah tak kelakar ”

“Hahahahha bilal bangun tulis dlu pah tido balik ”

“Gelak siblings neelofa paling h4ntu yg membuatkan kita rasa nk gelak jgk … lagi2 Ameera, Ya Allah kita yg pen4t dgr”

“Terhibur betul la kalau tgk lofa ni. Ada je yg lawak, comel”

“Lopa dgn adik bradik dia patut join rajalawak…aku follow live dorang pon sak1t perut gelak”

“Hahahahha berdekah ak adoiii keraihh perut”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, neelofa

Video, @seorangnur

Leave a Reply

Your email address will not be published.