“Dugααn apa ini?..” Fad Bocey Kemαlαgαn, Isteri Update Keαdααn Terkini Fad

Semalam, pelawak dan juga penyampai radio, Fad Bocey telah terlib4t dalam satu kemal4ngan jalan raya dan berita ini dimaklum sendiri oleh isterinya. 

Isteri Fad, Syaheera Rahman memuat naik status ke laman Instagram miliknya memaklumkan keadaan Fad selepas kemal4ngan. 

Menurut Syaheera, Fad kini dalam pantauan pihak hospit4l kerana mengalami hent4kan di kepala akibat daripada kemal4ngan itu. 

“Update for now, Fad perlu monitor under HDU (H1gh Depency Unit) sebab ada hent4kan dekat kepala to make sure semua bagus,” beritahu Syaheera. 

Dalam pada itu, rakan baiknya, Achey juga turut berada di tempat kejadian bagi membantu Fad dan juga menguruskan mtosikal Fad.

Terbaru, Fad memuat naik memaklumkan keadaan terkini dirinya yang kini sedang menjalani raw4tan di hospit4l. 

“Terima kasih buat yg mendoakan fad .semalam fad terlibat dgn kemal4ngan dalam jam 7:15 ke 7:30 malam lepas balik dri kerja .

“Condition dia sekarang Alhamdulillah stable .takda pat4h takda pendar4han dkt kepala .cuma dia masih di HDU sebab berlaku hent4kan .utk yg tanya mcm mna jadi dia cakap dia langg4r kon yg di tingg4l tepi mcm tu ja . 

“Ada kereta ros4k sebelum tu .jalan mmg dah gel4p dan memang tk nampak .ada satu moto sebelum moto fad cuba el4k .jadi fad moto yg kedua mmg dh tak sempat .terus terbab4s .

“Apapun lebih dari bersyukur sebab dia tak tercamp4k ke tengah jalan .dalam keadaan banyak kereta masa tu mmg sgt bah4ya .terima kasih buat yg mendoakan dia . 

“Buat kawan2 yg terus datang semalam kt tempat kejadian terima kasih banyak2 .yg tol0ng settlekan urusan moto fad . 

“Dan buat 2 org lelaki yg tolong fad dri awal dan teman fad sampai selesai moga Allah bal4s kebaikan kalian,” tulisnya. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohmedia

[2] Gambar, syaheeraarahman, fadbocey, acheykintangkintung

Leave a Reply

Your email address will not be published.