(Video) “Tengah fokus ape tu?..” Perkongsian Terbαru Muhammad Bilal Buat Ramai Gerαm

Bagi setiap ibu yang pertama kali mempunyai anak pasti akan teruja dengan setiap perkembangan terbaru mereka. 

Setiap saat pasti akan merakam momen anak – anak untuk tatapan masa hadapan dan sepastinya galeri telefon penuh dengan foto serta video mereka. 

Seterusnya memuat naik ke laman media sosial bukanlah sesuatu yang asing dalam kalangan kita masa kini. 

Seperti pengacara dan usahawan terkenal Neelofa yang sudah bergelar ummi kepada Muhammad Bilal sejak 29 Januari lalu. 

Setiap perkembangan anaknya pasti akan dikongsi kepada para pengikutnya selain Neelofa juga turut berkongsi ilmu mengenai penjagaan serta tumbesaran anaknya. 

Terbaru, perkongsian daripada lofa.page menarik perhatian ramai dimana Bilal dilihat sedang menjamu selera. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by نور نيلوفا (@lofa.page)

Sambil disuap makanan oleh umminya, Bilal bermain – main dengan kulit ubi kentang untuk sesi ‘m3ssy play’. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet yang melihat Bilal ger4m dengan kecomelan serta badan ‘sado’nya. 

“Ok…sekrg aunty dah tak kisah sgt dgn ummi Bilal..aunty dah obs3ss dgn Bilal”

“Hurm Bilal ni buat auntie obs3s kat awak la sayang. Dulu ummi awak. Now no more”

“MasyaaAllah Tabarakallah subhanallah Bilal comelnye nak”

“Mashaallah comelllll sangat sangat,pastu ger4m lah dekat pipi tu”

“Ini bkn enshem boy tp ashamm boiiii”

“Aku je ke yg cium screen phone ni, ger4mmmm comel sgt

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, neelofa

Video, lofa.page

Leave a Reply

Your email address will not be published.